PRISER


Våre priser er alltid eks mva

Pris pr time varebil 10 kubikk last med sjåfør.

Bom og ferger se informasjon lengre ned da disse ikke er inkludert i timeprisen. 

700 kr pr time eks mva. 

Pris pr time for varebil 10 kubikk med sjåfør pluss ekstra hjelper.

Bom og ferger se informasjon lengre ned da disse ikke er inkludert i timeprisen. 

1100 kr pr time eks mva

Pr pr time Volvo enklere oppdrag med sjåfør.

Bom og ferger se informasjon lengre ned da disse ikke er inkludert i timeprisen. 

400 kr pr time eks mva

For pristilbud på oppdrag vennligst send oss informasjon på oppdraget til kontakt@transportbudsorum.no så hører du ifra oss innen rimelig tid. Har du noe du skal ha fraktet til følgende steder Trondheim, Kristiansand, Bergen eller Stavanger, eller noe i den veien så ta kontakt. Jeg kan samlaste slik at det ikke nødvendigvis trenger å koste så mye.

Bomstasjoner 

Våre priser er eks bompasseringer, disse vil komme i tillegg til timesprisen vi operer med. Dette vil fremkomme som en egen ordrelinje eks mva i fakturaen. Når vi kommer med ett tilbud så vil alltid bompengene være en del av tilbudet vi gir. Vi bruker bompengekalkulatoren som grunnlag. Disse prisene er alltid uten mva da disse passeringen ikke er mva-pliktig. Har vi flere oppdrag med oss i bilen så vil vi dele opp bompasseringene mellom kundene. 

Ferger innenlands og utenlands

Priser for ferger innenlands kommer også i tillegg, men inkludert mva da disse er mva-pliktig og vil komme som en egen ordrelinje i fakturaen med eks mva. Ferger som går internasjonalt er det ikke mva-pliktig, og vil faktureres uten mva. 

Faktura

Vi sender faktura med epost, med forfallsdato på 10 dager ifra avsluttet oppdrag. .Eventuelt kan vi sende faktura med vipps for enklere betaling.